Specificaties

Online Kassasysteem & Voorraadbeheer

Features

take your business to the next level

Catalogus

Producten kunnen aan de winkelwagen worden toegevoegd door de zoekfunctie te gebruiken en selecties uit de productenlijst te maken. Een nog snellere methode is om de ingebouwde camera van het apparaat of een barcodescanner te gebruiken om de barcode te scannen van een product dat een overeenkomstige product-ID of SKU heeft opgeslagen in uw database.

De hoeveelheden worden automatisch aangepast na het scannen van de barcode van een product. Variabele producten tonen een lijst met variaties waaruit u kunt kiezen voordat de hoeveelheden worden aangepast.

Maak, annuleer en verzend nieuwe bestellingen rechtstreeks via een interface. Wanneer u een nieuwe bestelling maakt, kan de huidige ‘lopende’ bestelling worden opgeslagen en later worden voltooid. 

Afrekenen

De knop ‘Afrekenen’ opent een samenvatting van de bestelling. Op dit scherm kunt u een bestaande klant uit een lijst selecteren of een nieuwe klant toevoegen. Mogelijk moet u ook het contact- en verzendadres van een klant registreren, zodat u bijvoorbeeld hun bestelling op een later tijdstip kunt verzenden.

Door ‘Cash’ als betaalmethode te selecteren, kunt u eenvoudig het ontvangen bedrag invoeren en het wisselgeld wordt voor u berekend.

De knop ‘Voltooien’ markeert de bestelling automatisch als voltooid en verzendt deze naar uw database.

Het ondersteunt kortingscodes (vereist een actieve internetverbinding) en prijzen kunnen voor individuele producten worden gewijzigd.

Belastingen worden automatisch berekend op basis van uw belastingtarieven en klasse-instellingen (winkelbasis, klant factuuradres of klant verzendadres).

Facturen worden automatisch per e-mail naar klanten gestuurd zodra een bestelling is verwerkt als hun gegevens zijn vastgelegd. 

Producten

Alle “gepubliceerde”, “toekomstige” en “concept” -producten in uw winkel worden standaard weergegeven. Het geeft u echter ook de optie om te beperken welke producten worden weergegeven op basis van categorieën die u erin kunt selecteren. Dit betekent dat u producten kunt toewijzen aan categorieën die u alleen wilt weergeven en deze daarom in uw online winkel wilt verbergen; of andersom.

Productprijzen, verkoopprijzen en voorraadhoeveelheden kunnen direct worden beheerd. U kunt naar een product zoeken en het in een lijst selecteren of de barcode scannen om het te bewerken als de product-ID of SKU in uw database wordt gevonden.

De knop ‘Update’ werkt uw database onmiddellijk bij met nieuwe prijzen, voorraad en productgegevens. Deze waarden zijn onmiddellijk beschikbaar, dus het is niet nodig om alle gegevens van uw winkel opnieuw te downloaden.

Verkoopgeschiedenis

U kunt historische verkoopgegevens bekijken van uw orders. U kunt naar bestellingen zoeken en alle gekochte artikelen bekijken, evenals de factuurgegevens en verzendgegevens van de klant.

Afgeronde bestellingen kunnen worden geannuleerd en afzonderlijke items kunnen worden terugbetaald en indien nodig worden aangevuld. Kassabonnen  en facturen kunnen ook worden herdrukt voor eerdere bestellingen.

Bestellingen kunnen worden gefilterd in de back-end, zodat u kunt zien welke bestellingen in uw online winkel zijn geplaatst en welke via uw winkel zijn binnengekomen.

Dagelijkse samenvatting

U kunt een dagelijks overzicht bekijken van alle bestellingen die op een bepaalde dag zijn voltooid.

In deze weergave worden alle contante en pin betalingen weergegeven met alle omzet, inclusief het totale aantal verkochte artikelen, het totale aantal geannuleerde bestellingen en het totale terugbetaalde aantal bestellingen.

Klanten

De gegevens van bestaande klanten kunnen worden gewijzigd door ernaar te zoeken en nieuwe informatie in te voeren.

Er kunnen ook nieuwe klanten worden gemaakt. Nieuwe klanten of updates voor bestaande klanten worden naar uw database verzonden en zijn onmiddellijk beschikbaar tijdens het afrekenen.

numeriek toetsenbord

Als u de prijs of hoeveelheid van een product selecteert (alleen tablet-apps), wordt een groot numeriek toetsenblok weergegeven waarmee u de productprijzen voor de huidige bestelling kunt aanpassen.

Dit numerieke toetsenblok wordt ook gebruikt bij het bijwerken van productvoorraadhoeveelheden en het invoeren van de hoeveelheid contant geld ontvangen bij het afrekenen.

instellingen

Het instellingenscherm geeft alle relevante informatie over uw account weer, evenals uw winkelgegevens.

Schakel automatisch afdrukken van bonnen in of uit en beheer standaardprinterinstellingen.

U kunt de verbinding met uw huidige winkel verbreken als u verbinding wilt maken met een andere.

De offline modus kan op dit scherm ook worden in- of uitgeschakeld (alleen tablet-apps).

Offline Mode

In de offline mode kunt u de tablet-apps gebruiken zonder dat u verbinding hoeft te maken met internet nadat u bent ingelogd en een eerste download van al uw relevante winkeldata hebt voltooid.

Alle nieuwe bestellingen, geannuleerde bestellingen, terugbetalingen en productwijzigingen worden opgeslagen op uw apparaat en kunnen worden gesynchroniseerd met uw database wanneer u weer online bent.

Barcode scannen

Scan elke standaard 1D Code-128 barcode met de ingebouwde camera van uw tablet (alleen tablet-apps) of koppel met een compatibele Bluetooth- of USB-scanner (alleen webversie) en het zal onmiddellijk een product of productvariatie identificeren die een overeenkomende product-ID heeft / SKU.

Barcodescanners zijn over het algemeen veel sneller en betrouwbaarder, vooral als de resolutie van de ingebouwde camera van uw tablet niet hoog genoeg is of de lichtomstandigheden slecht zijn.

Facturen afdrukken

Facturen kunnen worden afgedrukt met elke AirPrint (iOS- en webversie die alleen op macOS wordt uitgevoerd) of een draadloze compatibele (Android) printer.

De webversie ondersteunt ook automatisch afdrukken van bonnen met standaard desktopprinters en thermische bonnenprinters.

Star mPOP ™

De tablet-apps bieden ingebouwde ondersteuning voor de ultra slanke Star mPOP ™ gecombineerde Bluetooth POS-kassabonprinter en kassalade-apparaat (verkrijgbaar in zwart of wit). De mPOP heeft een ingebouwde bonprinter die op standaard 2 1/4 ″ x 50 ′ thermische papierrollen afdrukt, met een geïntegreerde kassalade. Het werkt ook met de optionele mPOP Handheld USB 1D barcodescanner die kan worden gekocht als onderdeel van een bundel of afzonderlijk.

Wanneer de tablet-apps zijn verbonden met een mPOP-apparaat en de geselecteerde betaalmethode contant is, verschijnt er een knop bij het afrekenen die de kassalade opent en optioneel een ontvangstbewijs print zodra de bestelling is voltooid. U kunt ook uw eigen zwart-witte logo met hoog contrast uploaden in de instellingen die boven aan de afgedrukte bon worden weergegeven.

Voordelen

Ask Us Anything

Veelgestelde vragen

Het installatieproces is heel eenvoudig. Het meest technische gedeelte doen wij voor u. U krijgt ook een persoonlijke training van ons. Mocht u daarna nog vragen hebben of u loopt ergens tegen aan, dan staat onze klantenservice voor u klaar.

Het werkt in elk land. De webversie is momenteel alleen beschikbaar in het Engels en de tablet-apps zijn momenteel beschikbaar in het Engels en het Frans met meer taalondersteuning gepland voor de toekomst.

Ja! De webversie werkt in de meeste moderne webbrowsers, waaronder Google Chrome, Safari, Firefox en Microsoft Edge.

U kunt uop dit moment alleen een bestelling uitvoeren als “contant”, “kaart”, “directe overschrijving”, “cheque betalingen”, “rembours” of “andere”. Dit betekent dat u betalingen handmatig moet verwerken met behulp van een kaartmachine van uw keuze. U selecteert dan eenvoudig de kaartknop en uw kassa voegt metagegevens aan de bestelling toe, zodat u kunt zien wat de betalingsmethode was in uw back-end. Het voordeel hiervan is dat u niet beperkt wordt tot een specifieke serviceprovider en dat u daarom elke service kunt gebruiken die aan uw behoeften voldoet qua kosten en beschikbaarheid.

Het kan momenteel niet rechtstreeks worden geïntegreerd met kaartmachines van derden of betalingsprocessors.


Ja, afhankelijk van het plan dat u gebruikt.

 

De webversie werkt in de meeste moderne webbrowsers, waaronder Google Chrome, Safari, Firefox en Microsoft Edge.

Als u de tablet-apps wilt gebruiken, hebt u een iPad of Android-tablet van het late model nodig.

Minimale vereisten voor Android:

  • Android 5.0 (Lollipop) of hoger
  • Android-tablet met een 7-inch of groter scherm
  • Camera (voorkant of achterkant of beide voor het scannen van barcodes)
  • internetverbinding
  • Let op: nauwkeurige barcodescans zijn volledig afhankelijk van de snelheid en kwaliteit van de ingebouwde camera (‘s)


Minimale vereisten iPad:

  • iOS 9.0 of hoger
  • Elke iPad (versie 3 of hoger), iPad Mini of iPad Pro
  • internetverbinding
  • Let op: nauwkeurige barcodescans zijn volledig afhankelijk van de snelheid en kwaliteit van de ingebouwde camera (‘s)
  • het gebruikt de ingebouwde camera’s van de tablet om barcodes te scannen, maar het ondersteunt ook compatibele Bluetooth barcodescanners en printers.

 

Het is ultra veilig omdat het geen van uw winkeldata op onze servers opslaat. Al uw gegevens blijven op uw eigen website, tablet of computer. Het maakt eenvoudig verbinding met uw website, haalt uw productcatalogus op en stuurt nieuwe bestellingen terug naar uw site en het voldoet ook aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de EU voor extra gemoedsrust.

Want To Boost Your Business Today?

drop us a line and keep in touch