uw ideeën worden door ons tot leven gebracht

U vraagt, wij draaien

Een routebeschrijving naar succes

Alle mogelijkheden

In een vertrouwde omgeving, zonder kleine letters, leveren wij oplossingen waar uw klanten plezier van hebben.

Web Design​

Voor het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van webistes moet u bij ons zijn. Voor iedere webiste gaan wij tot het uiterste. Met een overtuigend design creëren we een succesvolle website. 

SEO

Om een toppositie in Google te veroveren, optimaliseren wij uw zoekmachine. Het doel hiervan is om klanten gratis naar uw website te leiden. 

SAO

Door middel van rendabele Google advertenties, genereren wij meer bezoekers voor uw website.


Hosting

Sluit het webdesign aan bij uw doelgroep? Wij kijken graag met u mee wat het beste bij uw bedrijf past. 


Onderhoud

Wij houden graag uw website up-to-date door onderhoud te plegen. De wereld online staat nooit stil maar, met goed uitgevoerde onderhoud blijft uw website bij de tijd. 

Veiligheid

Door middel van een scanner die continue de website afzoekt voor bedreigingen, houden wij uw website veilig. Bij meldingen grijpen wij onmiddelijk in. 

Webshop

U wilt een goed functionerende webshop met een mogelijkheid tot iDeal betalen? Dat kan! Onze specialisten gaan voor u tot het uiterste gaatje om een winstgevende webshop neer te zetten.

reserveringssysteem

Het krachtigste boekingssysteem is BookWell #1. Dit systeem kan worden gebruikt voor alles soorten bedrijven. Wij installeren, indien nodig, deze graag op uw website. 

App ontwikkeling

Het ontwikkelen van een app kan veel betekenen voor u en uw organisatie. Wij hebben alle specialisaties in huis om een winstegevende app te creëren.


E-mail marketing

Een van de meest effectieve manier van marketing is via de e-mail. Hiermee verstuurd u de juiste boodschap op het juiste moment. 

Social Media​​ marketing

Social media is niet meer weg te denken in deze huidige samenleving. Van deze communicatietechniek kunnen wij gebruik van maken voor interactie met uw doelgroep. 

Content Marketing​

De meesten kunnen wel en gewone webtekst schrijven. Echter is een effectieve webtekst schrijven een vak apart. 


Voorraadbeheer

Het beheren van de voorraad lijkt soms een heel karwei maar, met onze systemen is het een appeltje eitje. 

Domeinnaam

Het begin van elke website is het vinden van een bijpassende domeinnaam. Via de domeinchecker kan je vandaag nog je eigen domein registreren. 

Kassasysteem

Van elke iPad of Android-tablet een kassa maken? Dat kunnen wij. Hiermee kan je gemakkelijk producten verkopen en je bedrijf van overal in de wereld runnen. 

WordPress Cursussen

Zelf je website bouwen en ontwerpen? Dat kan! Wij leren je alles over het designen en onderhouden van je website. Je kan je zelfs specialiseren in je eigen SEO en E-commerce. 

Offline promotie

Geef je toch liever persoonlijke materialen mee aan potentiële klanten? Hier kunnen wij ook bij helpen door middel van posters, flyers, stickers, folders, logo's, visitekaartjes en prijslijsten. 

telefoon / tablet reparatie

Mocht er met jou zakelijke apparatuur wat gebeuren, kunnen wij dit gemakkelijk voor u oplossen. Wij voorzien u graag van een offerte. 

cyberverzekering

Wilt u verzekerd zijn voor de gevolgen van hacking, systeeminbraak, een verloren website of andere vormen van cybercrime? Dan kan dit door middel van een Cyberverzekering. 

Telefoon accessoires

Op WeCase vind je het volledige assortiment aan accessoires voor uw mobiele telefoon. Met een assortiment van meer dan 5000 verschillende smartphone accessoires.

Rise to the top

zonder gedoe Beheren 

Foto plaatsen, tekst aanpassen of een order beheren? U doet het zonder gestuntel met SiteCMS.

count on us

Veilig & betrouwbaar

Wees gerust, wij stellen al uw gegevens veilig. We maken uw website, webshop of platform veilig, snel & betrouwbaar.

try, try again

Geen kennis vereist

Voor het beheren is geen technische kennis vereist. U doet alles wel zelf met SiteCMS.

Ask Us Anything

Veelgestelde vragen

Bij ons wordt alles onder een dak geregeld. Wij maken uw website, wij regelen uw e-mail faciliteiten, databases, ftp accounts kortom uw hele Internet strategie. Voortaan heeft u geen miscommunicatie meer met verschillende bedrijven, maar kan alles professioneel geregeld worden door een bedrijf.

De prijs van een website is afhankelijk van een aantal factoren. Wij ontwikkelen websites voor 500 euro, maar wij maken ook websites voor 40000 euro. U zult bijvoorbeeld begrijpen dat een webshop meer kosten met zich mee brengt dan een eenvoudige informatie website.

Om de website bovenaan in Google te krijgen zal de HTML code geoptimaliseerd moeten zijn. Er zal gebruik gemaakt moeten worden van heading tags, goede paragrafen en microformats. Inline opmaal code moet verwijderd worden en de HTML tekstverhouding moet hoger liggen dan 50%.
Uiteraard en wij kunnen ons facturatie programma zo instellen, dat u periodiek op steeds het zelfde moment uw factuur ontvangt.

Wist u dat de ontwikkeling van uw webshop pas het begin is? U moet uw webshop goed promoten. Na het lanceren van uw webshop moet er traffic naar uw webshop gegenereerd worden. Vaak is dit het lastigste onderdeel bij het runnen van een webshop. U moet gericht van start gaan met webshop marketing en daarvoor een budget reserveren. Uw webshop promoten kan op social media, op zoekmachines, maar denk vooral ook aan onderwerp gerelateerde websites. Laat uw webshop specialist u daarover adviseren.

U kunt dit verzorgen door als eerst een zoekwoord analyse te doen. Dit kan met de keyword tool binnen Google Adwords. Heeft u geen Google Adwords? Zoek dan met de Google zoekmachine op termen waarvan u denkt dat deze belangrijk zijn. Zijn er veel resultaten of hebben concurrenten de website geoptimaliseerd op deze termen? Dan kunt u de conclusie trekken dat de termen belangrijk zijn en vervolgens speciaal voor deze termen landingspagina’s aanmaken.
U gaat een contract met ons aan voor één (1) jaar. Indien u uw webhosting niet opzegt wordt het contract met 12 maanden verlengd.
Ook hiervoor kan u op ons beroep doen. Uw website wordt in een professioneel kleedje gestopt en eventueel voorzien van de nodige technische snufjes zoals een online shop, gastenboek, enz… Uiteraard ontwikkelen wij alles in een gepaste huisstijl en wordt uw website conform gemaakt met de belangrijkste vereisten om goed te scoren in de zoekmachines.

Wij voldoen aan al uw verwachtingen.

Ready to join the club?