kassasysteem

Point of Sale (POS)

Online kassasysteem

Compleet, snel gereed en ook voordelig

Wij veranderen elke computer, iPad of Android-tablet in een kassa en maken het gemakkelijk om uw producten te verkopen en uw bedrijf overal ter wereld te runnen. 

Video afspelen

Voor Alle Soorten Bedrijven

het is ontworpen en gebouwd om native te werken en maakt verbinding met uw winkel met behulp van de officiële API. Door rechtstreeks verbinding te maken met uw database, is er geen overbruggingssoftware van derden nodig die synchronisatieproblemen kan veroorzaken en vaak extra kosten en complexiteit met zich meebrengt. 

Multi-channel platform

Toegankelijk vanaf een onbeperkt aantal apparaten en beschikbaar als een webversie en native tablets-apps (iPad & Android-tablet) die allemaal dezelfde interface delen. het is perfect voor winkels, markten, pop-up shops, mobiele winkels en vele anderen.

Veiligheid

We maken gebruik van veilige gecontroleerde code en tools zo blijven al uw winkelgegevens, klantgegevens en bestelgegevens op uw webserver en worden nooit verzonden of opgeslagen op servers van derden, inclusief die van onszelf.

Bestellingen verwerken

Maak, annuleer en verzend nieuwe bestellingen rechtstreeks via een interface. Bestellingen kunnen worden gefilterd vanuit de back-end, zodat u kunt zien welke bestellingen in uw online winkel zijn geplaatst en welke via uw vestiging zijn binnengekomen.

Betalingen

Accepteer contant geld als betaling of verwerk bestellingen handmatig met behulp van een externe kaartmachine naar keuze. Wij beperken u niet tot een specifieke serviceprovider en u kunt daarom elke kaartverwerker gebruiken die aan uw behoeften voldoet qua kosten en beschikbaarheid.

Afdrukken & verzenden.

Facturen worden automatisch per e-mail naar klanten gestuurd zodra hun bestelling is verwerkt. Facturen kunnen handmatig of automatisch worden afgedrukt met geschikte hardware en kunnen uw eigen logo en bedrijfsgegevens bevatten.

Klanten

Maak profielen voor uw klanten, zodat u meer te weten kunt komen over hun winkelgewoonten, contactgegevens en bestelgeschiedenis. Klantgegevens worden automatisch gesynchroniseerd met uw kassa.

Voordelen

Ask Us Anything

Veelgestelde vragen

Het installatieproces is heel eenvoudig. Het meest technische gedeelte doen wij voor u. U krijgt ook een persoonlijke training van ons. Mocht u daarna nog vragen hebben of u loopt ergens tegen aan, dan staat onze klantenservice voor u klaar.

Het werkt in elk land. De webversie is momenteel alleen beschikbaar in het Engels en de tablet-apps zijn momenteel beschikbaar in het Engels en het Frans met meer taalondersteuning gepland voor de toekomst.

Ja! De webversie werkt in de meeste moderne webbrowsers, waaronder Google Chrome, Safari, Firefox en Microsoft Edge.

U kunt uop dit moment alleen een bestelling uitvoeren als “contant”, “kaart”, “directe overschrijving”, “cheque betalingen”, “rembours” of “andere”. Dit betekent dat u betalingen handmatig moet verwerken met behulp van een kaartmachine van uw keuze. U selecteert dan eenvoudig de kaartknop en uw kassa voegt metagegevens aan de bestelling toe, zodat u kunt zien wat de betalingsmethode was in uw back-end. Het voordeel hiervan is dat u niet beperkt wordt tot een specifieke serviceprovider en dat u daarom elke service kunt gebruiken die aan uw behoeften voldoet qua kosten en beschikbaarheid.

Het kan momenteel niet rechtstreeks worden geïntegreerd met kaartmachines van derden of betalingsprocessors.


Ja, afhankelijk van het plan dat u gebruikt.

 

De webversie werkt in de meeste moderne webbrowsers, waaronder Google Chrome, Safari, Firefox en Microsoft Edge.

Als u de tablet-apps wilt gebruiken, hebt u een iPad of Android-tablet van het late model nodig.

Minimale vereisten voor Android:

  • Android 5.0 (Lollipop) of hoger
  • Android-tablet met een 7-inch of groter scherm
  • Camera (voorkant of achterkant of beide voor het scannen van barcodes)
  • internetverbinding
  • Let op: nauwkeurige barcodescans zijn volledig afhankelijk van de snelheid en kwaliteit van de ingebouwde camera (‘s)


Minimale vereisten iPad:

  • iOS 9.0 of hoger
  • Elke iPad (versie 3 of hoger), iPad Mini of iPad Pro
  • internetverbinding
  • Let op: nauwkeurige barcodescans zijn volledig afhankelijk van de snelheid en kwaliteit van de ingebouwde camera (‘s)
  • het gebruikt de ingebouwde camera’s van de tablet om barcodes te scannen, maar het ondersteunt ook compatibele Bluetooth barcodescanners en printers.

 

Het is ultra veilig omdat het geen van uw winkeldata op onze servers opslaat. Al uw gegevens blijven op uw eigen website, tablet of computer. Het maakt eenvoudig verbinding met uw website, haalt uw productcatalogus op en stuurt nieuwe bestellingen terug naar uw site en het voldoet ook aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de EU voor extra gemoedsrust.

Wij voldoen aan al uw verwachtingen.

Ready to join the club?