Onderhoud & Veiligheid

online wereld staat nooit stil

Waarom Onderhoud & Veiligheid?

Stilstand staat op dit kanaal gelijk aan achteruitgang

Website onderhoud is erg belangrijk. De online wereld staat nooit stil en daarom moet het onderhoud van de website op een goede manier worden uitgevoerd. Stilstand staat op dit kanaal gelijk aan achteruitgang. Alleen maar gekeken naar de ontwikkelingen in deze wereld het afgelopen jaar, zal u beseffen dat uw website continu in beweging moet blijven. Een website is nooit af. Altijd zijn er wel enkele verbeterpunten of kan er worden gewerkt aan het webdesign of de SEO. DutchGravity is de specialist die uw website graag onder handen neemt.

MONITORING

We houden je website continu in de gaten met een scanner. Als er iets verdachts gebeurt krijgen we een melding en grijpen we in.

FIREWALL

Wanneer je website wordt aangevallen, stuurt de firewall een automatische email naar ons. Wij kijken voor je wat er gebeurt en indien nodig ondernemen wij direct actie.

MALWARE SCAN

Deze wekelijkse scan bekijkt of er wijzigingen zijn aangebracht door hackers in je website bestanden en rapporteert dit dan aan ons, zodat wij indien nodig direct actie kunnen ondernemen.

Database optimalisatie

Net zoals een auto heeft ook een website onderhoud nodig. Zo zorg je ervoor dat je website snel en veilig blijft werken. Naast het up-to-date houden en het configureren van caching, is database-optimalisatie erg waardevol.

Google Analytics account

Wij helpen u om concrete verbeterpunten uit de meetgegevens te halen. Ook kunnen we u ondersteunen bij het koppelen van Google Analytics aan uw website en het configureren van de geavanceerdere webanalytics mogelijkheden.

Programma's updates

waarom updaten? Drie redenen: Beveiliging Bugfixes Nieuwe functies en verbeterde prestaties

Antivirus

Met onze Nieuwe Antivirus programma verkleinen wij de kans dat je gehackt wordt.

BACK-UP

Wij maken back-ups van je website. Mocht er wat mislopen in je website dan kunnen we deze back-up direct weer terugzetten.

Gratis herstel

Wordt je website gehackt terwijl je een onderhoudspakket hebt? Dan herstellen wij je website gratis.

Transacties controle​

DutchGravity helpt ondernemingen van elk formaat efficiënter te werken door een betrouwbare, maar makkelijk te gebruiken, betaaloplossing.

DDOS protectie​​

Onze DDoS Protection-oplossing maakt gebruik van wereldwijd geplaatste detectoren en scrubbing centers die u herkennen en beschermen tegen volumetrische en protocol-based DDoS-aanvallen op uw servers.

Retourmanagement

We zorgen ervoor dat door onze vakkundige medewerkers en software uw retouren efficiënt verwerkt worden en uw klant een tevreden klant is en blijft.

Website onderhoud

meestal tijdrovend en geldverslindend

Het website onderhoud van een professionele site kost vaak veel geld en veel tijd. Daarnaast is technisch onderhoud van een site meer dan alleen iets weten over HTML. Kennis over web servers, DNS servers en het onderhoud/de optimalisatie hiervan, browser en server caching, het beveiligen tegen hackers, het onderhoud van de database en meer is benodigd.
DutchGravity zorgt ervoor dat het beheer en alle updates worden uitgevoerd. U komt nooit voor verrassende kosten te staan. U weet vooraf altijd goed waar u aan toe bent en het beheer is tot in de kleinste details geregeld. Kortom: Simpel, overzichtelijk en voor een lage prijs. Bij ons heeft u geen gedoe, u heeft garantie dat alles zal werken. Uw website onderhoud is in goede handen.

Onderhoudspakketten Website

Prijzen

Standaard

€ 0,67

Per Dag

Premium

€ 1,18

Per Dag

Professional

€ 1,67

Per Dag

Onderhoudspakketten Webshop

Prijzen

Standard

€ 1,-

Per Dag

Premium

€ 1,50

Per Dag

Professional

€ 2,-

Per Dag

Na oplevering begint het pas

Andere Mogelijkheden

Web Design​

Wij ontwerpen, bouwen en optimaliseren websites. Wij gaan voor iedere website tot het uiterste. Een succesvolle website begint met een overtuigend design.

SEO

Zoekmachine optimalisatie
We gaan topposities in Google veroveren en behouden. Het doel: gratis verkeer naar uw website.

SAO

Zoekmachine adverteren
Met rendabele Google Ads campagnes genereren wij direct meer bezoekers voor uw website.

Webshop

Een goede webwinkel laten maken met iDeal die winstgevend is? Onze specialisten gaan voor iedere shop tot het uiterste.

Reserveringssysteem

Het MEEST Krachtige Online Reserveringssysteem. BookWell #1 Online Boekingssysteem Voor Alle Soorten Bedrijven

App ontwikkeling

Ontwikkelen van een app en wat deze app kan betekenen voor de organisatie, wat zijn de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?