Online marketing uitbesteden

Wij bereiken, boeien en binden meer bezoekers

Zoekmachine optimalisatie

Topposities in Google veroveren en behouden

Hoe wij dat doen?

Elke ondernemer wilt GRATIS bezoekers naar de website door zoekmachine optimalisatie. Dit zijn namelijk de meest geïnteresseerden. Want zij hebben u gezocht. En die leads scoort u sneller.
Wij zorgen voor hoge posities in Google door uw website te optimaliseren met goede content, de juiste techniek en linkbuilding. Zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Technische SEO

U kunt nog zulke mooie pagina`s hebben. Wanneer Google die niet begrijpt is het op SEO gebied dweilen met de kraan open. Gelukkig is dit vaak het meest eenvoudige stuk van zoekmachine optimalisatie.

Onze SEO techneuten kijken naar de architectuur van uw website. We optimaliseren de HTML, we voegen heading tags en richdata toe en we zorgen ervoor dat Google uw website naadloos begrijpt.

Content is king

Nu gaan we content creëeren, publiceren, structureren en herstructureren. Een bezoeker die niet converteert daar heeft u niks aan. We maken daarom content voor uw bezoeker. Wij willen die namelijk aanzetten tot actie!

Wij weten welke accenten voor Google belangrijk zijn. Die worden dan ook subtiel in uw content verwerkt. Daardoor begrijpt Google uw website. En daarmee kunnen wij ervoor zorgen dat uw pagina`s in Google getoond worden. Uiteraard ook op de gewenste zoekopdrachten.

Offpage SEO

Dat komt door de populariteit van uw website. En die schroeven wij op met linkbuilding. Daarmee worden er links naar uw website op andere websites geplaatst. Niet zomaar links, maar relevante links. Die links zijn onderwerp gerelateerd en komen van websites met een juiste reputatie.

Hoe groter het aantal relevante links, des te meer Google het de moeite waard vindt om uw website hoger in de zoekresultaten te vermelden. Met linkbuilding winnen wij wekelijks nog betere posities. En het resultaat houd u bij via ons dashboard.

Lokale SEO

Niks! Om die reden heeft Google lokale zoekmachine optimalisatie tot een kunst veheven. Het wordt steeds belangrijker voor de meeste vakgebieden. En daarom richten wij per vestiging een Google mijn bedrijf omgeving in.

En nu denkt u.. Ik wil landelijke vindbaarheid! Ook dan adviseren wij lokale zoekmachine optimalisatie. We zien namelijk steeds vaker de lokale ondernemers boven de landelijk perfect geoptimaliseerde websites staan.

Werkwijze

We gaan kijken welke zoektermen voor u relevant zijn. Dat doen we met een mooie tool van Google zelf. We maken een verkeersschatting per zoekwoord en we onderzoeken de grootte van de concurrentie. Dit is best eenvoudig.

Daarna wordt er toffe content gemaakt en die wordt op uw website gepubliceerd. Het is dan even wachten. Dat is vaak lastig, want u wilt door. Maar, na enkele weken zien we hoe hoog Google uw website plaatst. Aan de hand daarvan bepalen we indien nodig de vervolgstappen.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Wij werken met abonnementen

SEO Basis

€ 300,-

Eenmalig

SEO Premium

€ 520,-

Maandelijks

SEO Pro

€ 780,-

Maandelijks

Zoekmachine adverteren

Direct meer relevante bezoekers

Hoe wij dat doen?

Daarvoor moet u bovenaan in Google staan wanneer uw doelgroep naar u op zoek is. Zij hebben op dat moment interesse in uw oplossing, product of dienst. En als u uw doelgroep op dat moment bereikt, scoort u de lead eerder.
Zoekmachine adverteren uitbesteden? Wij zetten uw website direct helemaal bovenaan in Google.

Direct meer bezoekers

Zoekmachine adverteren uitbesteden om altijd bovenaan te staan. Is dat wat u wilt? Het uiteindelijke doel is meer leads voor minder kosten. Soms volstaat dan ook een tweede of derde plek. We onderzoeken alles.

Samen bepalen wij uw maandbudget. Er wordt een zoekwoord analyse gemaakt, we onderzoeken in welke regio uw doelgroep zich bevindt en we bepalen de looptijd van uw campagnes. Daarna begint het echte werk.

Advertenties die werken

Bezoekers die niet converteren zijn waardeloos. We gaan uw bezoeker overtuigen met wervende advertentie teksten. Zonder loze beloftes. We gebruiken meetbare feiten. Daarmee kan men vergelijken.

Elke advertentie krijgt een call to action. Vervolgens worden de zoekwoorden aan de advertenties gekoppeld en als laatst wordt de campagne aan u gepresenteerd. Na akkoord wordt de realisatie van uw doel gestart. Yeah! Bezoekers bereiken.

Gegarandeerd meer leads

Zoekmachine adverteren is de meest meetbare vorm van marketing. We analyseren continu alle data en daarmee passen we uw campagne aan. Iedere maand wordt de kwaliteitsscore hoger en wordt uw bedrag per klik lager.

We gaan voor een maximaal aantal klikken tegen de minste kosten. Succesvol zoekmachine adverteren uitbesteden? We focussen ons uiteraard ook op conversie. Daardoor scoort u elke week nog meer leads en wordt uw campagne echt winstgevend.

Zoekmachine adverteren uitbesteden

Meer klikken tegen minder kosten

SEO Basis

€ 300,-

Maandelijks

SEO Premium

€ 600,-

Maandelijks

SEO Pro

€ 900,-

Maandelijks

A Step-By-Step Roadmap To Success

mogelijkheden

Wij leveren oplossingen die uw klanten het beste kunnen bedienen. Dit doen wij in een vertrouwde omgeving en zonder kleine letters.

Hosting

Heeft u de luxe Apple uitstraling of juist niet? Wij beoordelen of uw webdesign goed aansluit bij de doelgroep.

Onderhoud

Website onderhoud is erg belangrijk. De online wereld staat nooit stil en daarom moet het onderhoud van de website op een goede manier worden uitgevoerd.

Veiligheid

We houden je website continu in de gaten met een scanner. Als er iets verdachts gebeurt krijgen we een melding en grijpen we in.

Webshop

Een goede webwinkel laten maken met iDeal die winstgevend is? Onze specialisten gaan voor iedere shop tot het uiterste.

Reserveringssysteem

Het MEEST Krachtige Online Reserveringssysteem. BookWell #1 Online Boekingssysteem Voor Alle Soorten Bedrijven

App ontwikkeling

Ontwikkelen van een app en wat deze app kan betekenen voor de organisatie, wat zijn de mogelijkheden?

Benieuwd naar de besparing voor uw organisatie?

Ready to join the club?