De Softwares Van ATUM

take your business to the next level

ATUM Premium Softwares

Export Pro

Handmatige of geautomatiseerde export van bijna alle gegevens

Multi-Inventory

Verkoop vanuit verschillende magazijnen of het gebruik van meerdere leveranciers.

Product Levels

Lijst met grondstoffen of productonderdelen die nodig zijn om een eindproduct te produceren of te voltooien.

Stock Takes

Een fysieke verificatie van hoeveelheden en voorwaarden van artikelen die op voorraad zijn.

Export Pro

Handmatige of geautomatiseerde export van bijna alle gegevens

Export Pro

The must have Export & Import tool!

Export & Import

Genereer handmatige of geautomatiseerde export van bijna alle gegevens in uw winkels. Exporteren van gegevens gebeurt automatisch in plaats van handmatig kopiëren en plakken.

De mogelijkheid om gegevens te exporteren heeft een enorm economisch voordeel. Dergelijke gegevens kunnen vervolgens worden gebruikt in andere bedrijfsbesturingssystemen of in andere bedrijfssoftware. 

Meerdere Magazijnen​​

Create as many inventories per product as you wish!

Multi-Inventory

De meeste websites bevatten geen optie voor zakelijke verkoop vanuit verschillende magazijnen of het gebruik van meerdere leveranciers. Tot nu toe hadden winkeleigenaren de keuze om een oplossing van derden te vinden of deze specifiek voor hun site te laten bouwen. Geen van beide oplossingen is ideaal tenzij de winkel een aanzienlijk budget heeft om de kosten te dekken.

ATUM’s Multi-Inventory premium-software probeert de bovenstaande problemen op te lossen. Nu heeft u als winkeleigenaar de optie om zoveel magazijnen/voorraad per product toe te voegen als uw bedrijf nodig heeft. Wat nog beter is, het systeem probeert de bewerkingsgrenzen te verleggen tot ver buiten de gebruikelijke standaard. Scroll hieronder om meer te weten te komen over alle bestaande en binnenkort beschikbare functies.

Voorraad verkoopprioriteiten

Vindt u het moeilijk om te kiezen welke voorraad u als eerste wilt verkopen of hoe u het hele verkoopproces kunt automatiseren? Met onze nieuwe prioritaire verkoopfunctie is de keuze niet langer een probleem. Versleep interface om het voorraadbelang in te stellen, te verkopen op de vervaldatum of gebruik de FIFO- of LIFO-methode met gemak.

Voeg meerdere magazijnen per product toe

Wat ooit onmogelijk was om te bereiken met de native interface, is nu slechts een installatie verwijderd. Maak zoveel magazijnen per product als uw bedrijf nodig heeft. Volledige vrijheid om magazijnnamen te wijzigen, registratiedata of houdbaarheidsdatum vast te leggen, meerdere interne locaties toe te voegen, verkoop per regio te beperken, verschillende leveranciers, SKU's of zelfs prijzen toe te voegen.

Geavanceerde regio beperking

Werkt uw bedrijf vanuit meer dan één magazijn of voert het orders uit op basis van het afleveradres van de klant? We hebben twee geavanceerde functies ontwikkeld om u te dekken. Geef uw voorraden relevante regio beperkingen en ATUM zorgt voor de rest. Uw klanten zien alleen prijzen beschikbaar in hun regio.

LOT / Batch opname

Serieuze bedrijven moeten het batchnummer van afzonderlijke voorraden kunnen volgen. Geef uw artikelen de juiste batchcode en traceer defecte artikelen en volg het kwaliteitsbeheer van uw bedrijf.

Vervallen producten

Schakel de wereldwijde winkelbeperking in en vermijd dat uw klanten een vervallen product ontvangen. Gebruik de optie Voorraad iteratie om de volgende voorraad in prioriteitsvolgorde te gebruiken of om het product uit voorraad te halen nadat de actieve voorraad is uitverkocht.

Screenshots

Preview van de Multi-Inventory premium Software interface.

ProductLevels

The must have Export & Import tool!

Product Levels

Maak de volledige lijst met grondstoffen of productonderdelen en synchroniseer de hoeveelheden die nodig zijn om een eindproduct te produceren of te voltooien. De huidige versie van Product Levels introduceert de eerste twee Levels. Met ATUM voorraadbeheer kunt u de grondstoffen en productonderdelen van het bedrijf instellen. 

Retailers, distributeurs, groothandelaren, standaardfabrikanten of andere bedrijven die volledige controle over hun groei nodig hebben, zullen deze premium software onvervangbaar vinden. Ons ervaren team van ontwikkelaars en ontwerpers biedt maandelijks nieuwe functies. Lees hieronder de volledige lijst met momenteel opgenomen functies.

Productie centraal

Gloednieuwe Manufacturing Central is toegevoegd aan het ATUM menu. Vergelijkbaar met Stock Central, neemt Manufacturing Central de controle over alle stuklijsten binnen uw bedrijf. Alles gebeurt op één prachtig ontworpen scherm. Bekijk gemakkelijk voorraadvereisten, producthiërarchie, verkoopverplichtingen, tekorten of voorraadstatussen.

Stuklijst Tab

De software maakt een extra tabblad Materiaallijst in het gedeelte met productgegevens van elk product. Dit tabblad toont de grondstoffen en productonderdelen die nodig zijn om één voorraadeenheid te creëren. Eenvoudig, maar snel automatisch zoeken om de vereiste stuklijst in te stellen.

Productgegevens

Op het tabblad Algemeen kunnen gebruikers naast de gebruikelijke normale en verkoopprijs de aankoopprijs toevoegen. Aankoopprijs kan worden gebruikt binnen het volledige ATUM voorraadbeheer inclusief Stock Central of Inkooporders. Elk product heeft nu het tabblad voorraad waar de beheerder de vereiste stuklijst instelt.

Auto Aankoopprijs

Gebruik het tabblad Stuklijst om de nieuwe optie voor het automatisch genereren van inkoopprijzen te activeren. Bij elke prijswijziging wordt de stuklijst automatisch ook bijgewerkt.

Grondstof en productonderdeel

We hebben twee nieuwe producttype gemaakt in de sectie met productgegevens. Als aanvulling op een eenvoudig, variabel, gegroepeerd en extern product, Grondstof, Variabele grondstof, Productonderdeel en Variabel productonderdeel. Dit is de belangrijkste motor van elk bedrijf en onze software zorgt voor volledig voor grondstoffen en productonderdelen. Laten we een winkel voor verjaardagskaarten als voorbeeld nemen. Een verjaardagskaart is een eindproduct dat ATUM beheert door Stock Central. Het papier en de inkt die we hebben gebruikt om de kaart te maken, classificeren we echter als grondstof. Productonderdeel zou een decoratieve strik of een tegoedbon zijn die de verkoper aan de verpakking toevoegt. Zelfs de verpakking kan indien nodig als een productonderdeel worden gemaakt. Variabele stuklijst is nu onderdeel van het systeem wat het systeem nog flexibeler maakt

Screenshots

Preview of the Product Level premium software interface

Na oplevering begint het pas

andere Mogelijkheden

Web Design​

Wij ontwerpen, bouwen en optimaliseren websites. Wij gaan voor iedere website tot het uiterste. Een succesvolle website begint met een overtuigend design.

SEO

Zoekmachine optimalisatie
We gaan topposities in Google veroveren en behouden. Het doel: gratis verkeer naar uw website.

Hosting

Heeft u de luxe Apple uitstraling of juist niet? Wij beoordelen of uw webdesign goed aansluit bij de doelgroep.

Webshop

Een goede webwinkel laten maken met iDeal die winstgevend is? Onze specialisten gaan voor iedere shop tot het uiterste.

Reserveringssysteem

Het MEEST Krachtige Online Reserveringssysteem. BookWell #1 Online Boekingssysteem Voor Alle Soorten Bedrijven

App ontwikkeling

Ontwikkelen van een app en wat deze app kan betekenen voor de organisatie, wat zijn de mogelijkheden?

Want To Boost Your Business Today?

Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan.