Scoren met websites

Dat is het doel. Dat wilt u toch ook?

Webdesign

bezoekers omzetten in betalende klanten..

Hoe wij dat doen?

Door goed vindbare, doeltreffende websites voor zien van een makkelijke CMS.  

DutchGravity is een full service webdesign bureau met ervaring. Onze services zijn kwalitatief hoogwaardig en hebben een aantrekkelijke prijs. U kunt bij ons een website op maat laten maken. Wij bieden services voor starters en ervaren ondernemers. 

Conversiegericht

Design

Voor het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van webistes moet u bij ons zijn. Voor iedere webiste gaan wij tot het uiterste. Met een overtuigend design creëren we een succesvolle website. 

Door uw website te koppelen in een gebruiksvriendelijke beheeromgeving, kunt u zelf gemakkelijk uw website beheren. Ook besteden wij veel aandacht aan de online vindbaarheid van de website. 

Design
98%
Bouwen
92%
SiteCMS
89%
Optimaliseren
95%

Op ieder apparaat net zo effectief

Responsive webdesign

Tegenwoordig worden websites niet enkel nog op computers bekeken. In deze huidige tijs moeten websites er ook perfect uit zien op telefoons, telefoons en zelfs televisies. Dit verzorgen wij met cutting-edge technologie. 

Uw website zal automatisch voor ieder apparaat worden geopitmaliseerd door middel van een responsief webdesign. Dit zorgt ervoor dat uw website altijd en overal effectief is, waardoor het uiteindelijk meer opleverd. 

Website laten maken kosten?

Duurzame oplossing voor starters en MKB

Basis website

In twee weken klaar
Een perfect pakket voor starters: Wij ontwerpen een basis website die word afgestemd op uw huisstijl.
Laagste prijs!

€ 699,-

+ €0,57 Per Dag

Premium website

Design naar uw wens
Een echte lead generator:
Laat een unieke en doeltreffende website ontwerpen, volledig naar uw wens.

€ 2.500,-

+ €0,83 Per Dag

Website op maat?

Alles kan. Wat u ook bedenkt.
The sky is the limit:
Alles is mogelijk. Laat een website ontwerpen die uw wildste dromen ontstijgen. 

€ 3.900,-

+ €1,23 Per Dag

Een unieke website

Een onderscheidende en unieke website, van concept tot realisatie en verder. In elke stap van het process word u betrokken aan de hand van ons gefaseerde model. 

luisteren, meedenken, aan de slag en repeat!

In iedere stap van het proces kunt u uw feedback geven. Op die manier bent u altijd op de hoogte van de vorderingen. Wij staan voor een duidelijke samenwerking. 

Na oplevering begint het pas

Meer dan website laten maken

Webshop

U wilt een goed functionerende webshop met een mogelijkheid tot iDeal betalen? Dat kan! Onze specialisten gaan voor u tot het uiterste gaatje om een winstgevende webshop neer te zetten.

Boekingssysteem

Het krachtigste boekingssysteem is BookWell #1. Dit systeem kan worden gebruikt voor alles soorten bedrijven. Wij installeren, indien nodig, deze graag op uw website. 

App ontwikkeling

Het ontwikkelen van een app kan veel betekenen voor u en uw organisatie. Wij hebben alle specialisaties in huis om een winstegevende app te creëren.


Intresse? 

Neem vandaag nog contact met ons op!